Fredag 4 September

Idag är det en speciell dag, inte bara för att det är den nitonde (19de) blogginlägget utan även för att det är dagen innan den internationella bacondagen. Ja det är helt sant! Så prepa kylen med bacon, förmodligen är det slut i alla affärer imorgon!! Vi i Plahn kommer i alla fall försöka få tag i så mycket som möjligt inför den otroliga flygningen i morgon! Hoppas inte alla är lika taggade som oss för då kommer förmodligen stratosfären runt Stockholm att sprängas av all energi och förväntan!!
Imorgon börjar flyghelgen!!!

#Shofaderitan #Landningsställ #Energilagar


Torsdag 3 September

Vad är en dag på jorden? Den kan vara tråkig och outhärdlig, ellerrr... alldeles alldeles UNDERBAR!!

#sko #SKÅ


Onsdag 2 September

nØllan har växt upp så snabbt, det känndes som om det var igår dem kom till oss och var vilsna. Nu är nØllan nästan självständiga och även fast vi försöker pepa för fullt känns det som dem innerst inne redan är pepade, det känns bra! Det är inte så att vi kommer sluta med vårat viktiga uppdrag bara för att de riktat sin uppmärksamheten åt skolan istället. Vårat mål är tydligare än någonsin: FÅ ALLA ATT MÅ BRA!!!
Flygningen närmar sig och då får vi hänga med nØllan två (2) hela dagar!!

#SjuktTaggad #LiteAvundsjukPåFörläsareFörDemFårUppmärksamhet #TittaPåOss!ViÄrGladaOchRoliga! #TaggarnaHarBlivitMycketLängre!TypJätteLånga!


Tisdag 1 September

Ny månad, det är ju fantastiskt! Det innebär att nØllan kommer få studiebidrag igen. Vi har lärt oss att det kommer varje månad, visserligen är det 25 dagar tills det kommer men peningar är alltid väkommet. Plahn kommer inte föreslå sms-lån, men om det är en gång i sitt liv man ska ta detta är nu för att betala helgsaktiviteten SKÅ. Sjukt bra pris för att åka flygplan och att umgås med varandra. Det går att anmäla sig!! Skynda!!
Dessutom toppas euforin med nØllepubrundan ikväll! TAGGAD TILL EN MILJON! (spara pengar till SKÅ och dessutom är det en dag imorgon också)

#pub #radio #RadioAktiv #Radioaktiv #Smörgås #SmörGås


Måndag 31 Augusti

Likt fågelfenix reser sig veckan ur askan och återigen gryr den härliga och fantastiska måndagen! Idag är det nØllan hittills absolut viktigaste dag här på KTH. Idag är det inskrivning! Vi önskar i och med detta till er som inte varit med på mottagningen än så länge ett varmt välkomnande och om ni har några som hellst frågor om något vänd er gärna till oss. Vi känns lätt igen!
Det var så otroligt mysigt att träffa nØllan igen! Vilka fantastiska männskor! Nu börjar KTH på riktigt!

#HP Up #RareCandy #Snickerboa


Söndag 30 Augusti

Dag två (2) i triangelparken. Natten på den hårda marken var som att sova på moln och det positiva när man vaknar med gräss och småsten i munnen är att man inte behöver äta någon frukost. Ändå tryckte alla i sig den sedvanlig morgondosen av galaxenergi som Stella gärna delar med sig av till alla i uppdrag Mottagning.
Uppdraget gick vidare och vid lunch hade vi lyckats se otroligt många glada ansikten i molnen. Men så hände det… det fantastiska... äntligen fick vi återse en nØllan!! Lite förvirrad kom denna fram och frågade vad vi gjorde och medens känndes hela helgen som absolut inte bort kastad tid. Vi i Plahn måste be om ursäckt offentligt eftersom vi var så uppspelta att vi knappt kunde prata. Allt löste sig tillslut och när nØllan gick kändes det som om att vi räddat världen än en gång!

#Stolta #TeddySågEnDrakeIMolnen #CountryMusik #Tandtroll


Lördag 29 Augusti

Lite lugnare än föra söndagen då det var qaus när vi inte fick träffa nØllan. Freddy har bara spelat 229,34 låtar på ukulelen vilket kan avrundas till pi*73 vilket är pi multiplicerat med världens bästa tal; för ytterligare information om detta tal, vänligen se länken: https://www.youtube.com/watch?v=T0orPPDBq48
Där det tydligt framfår att 73 inte är >= Chuck Norris. Vi väntar ihärdigt på nØllan med ett brett leende.

#SaknarDomSå #1001001 #UnderhållaSmåFåglar


Fredag 28 Augusti

Fredagar är en vanligtviss lyckosam dag som alla ser fram emot. Dessutom har många sångtexter gjorts om just fredagar, den mest kända kan vara Friday av Rebecca Black. Så glada är vi också, men det känns tungt att lämna nØllan över helgen. Om nØllan vill Plahn något under helgen kommer vi sitta och vänta på er dygnet runt i triangelparken vid L-huset. Hoppas vi syns där!!

#puss #BraJobbatPåTentan #pub


Torsdag 27 Augusti

Det är roligt med matematik och utan den kan man inte känna sig lik. Idag har vi sprungit runt och försökt hjälpa nØllan med kluringar ur deras gula matehäften. Mini Tentan närmar sig och snart har nØllan chansen att ta sinna första akademiska poäng på den Kungliga Tekniska Högskolan.

#SjuktKult #HaDetSåKultPåResturangen #TrianglarOchSånt #kanonkul


Onsdag 26 Augusti

Onsdagar är helt klart den bästa dagen i hela veckan; tangerat med alla andra dagar i det underbara sak som kallas vecka. När man vaknar på morgonen och man fortfarande har sillsmak i munnen vet man automatiskt att dagen kommer bli underbar. Som grädden på moset var det lek med Media och vad är mer fantastiskt än att hoppa runt på en äng medans olika lekar utspelar sig runt en.

#PlahnÄrGlad #ViGårOchFisk #ViHördeVikingen


Tisdag 25 Augusti

Fantastisk dag! Som vanligt bjöd dagen på sol. Det är faktiskt helt fantastiskt att solen skiner varenda dag, det måste vara nØllan som tagit solsken till oss. Dessutom har nØllan skakat rumpa med den otroliga nØlledansen, det är tur att alla har sådan fantastisk taktkänsla. Nu ska vi på sillis.

#OtroligtTaggad #Väderlek #AnnanLek


Måndag 24 Augusti

Äntligen är de fantastiska nØllan tillbaka! Vi är så himla glada av att se att de överlevt helgen utan det minsta hjälp från oss. Vi har även lärt oss att kaffe är som livselixir för den mänskliga arten och därför stod vi och delade ut denna dryck till dom söta liven. Måste påpeka att imorn är det sillis, sill är gott, därför har vi lyckats att göra detta evenemang/middag helt gratis så att så många som möjligt ska kunna avnjuta den fantastiska fisk. #Sektion #Dag #Skalman


Söndag 23 Augusti

Quaus!
Plahn har inte sovit något på grund av att vi inte kommer att få träffa nØllan idag! Vi springer runt som tokar här på campus, sjunger glada sånger, hoppar hopprep och spelar ukulele. Var är nØllan? LÄNGTAR EFTER IMORGON! Vi har redan laddat kaffebryggaren till imorgon!

#jumping rope #raketbränsle #tyst #kantareller


Lördag 22 Augusti

Tack Flygsektionens styrelse för en underbar gasque och nØllan var så stiliga i festklädsel. Mjaw. Hoppas att de hittat varandra under kvällen och att de var lika glada som oss för den fantastiska stjärnklara kvällen som bjöd på mustik. Trots detta kunde vi inte undgå från att få lite hemlängtan när vi låg i gräset utanför TC efter eftersläppet och tittade på stjärnfallen. Såklart stormtrivs vi här hos nØllan men vem längtar inte hem ibland.
Observera att stjärnfall är när en liten interplanetär kropp träder in i atmosfären och luftmotståndet blir så stort att det börjar glöda. Detta ser ut som att en stjärna faller men det är ju fallet.

#kosmonaut #SFSR #E.T


Fredag 21 Augusti

Allt vi trodde om lådbilarna var sant! nØllan har byggt lådbilar och följande punkter har nu testats och vissat sig vara riktiga:
De höll ihop tillräkigt.
Man hade räknat med rätt Reynolds tal.
Markeffekten hade tagits i hänsyn när lift räknats.
Ingen lådbil stallade under försöken .
Alla vann på sitt egna vis.
Plahn måste bara säga att mutorna vi fick var fantastiska och att mutmästarna måste gjort ett otroligt arbete, men framför allt dem som mutade. Dessutom är det bara 124 dagar kvar till julafton, tagga till!!!

#Racer #KTH #Sol #glädje #kamrem


Torsdag 20 Augusti

Kära läsare, idag har vi bevitnatt något som vi vågar benämna som tidernas mest välskapta farkoster. Även fast plahneten har fantastiska farkostingenjörer har Plahn aldrig skådat så vackra lådbilar. Plahn är dessutom övertygade om att nØllan räknat med rätt Reynolds tal när Fd räknats ut och att oscillationerna som uppstår när lådbilarna framförs inte kommer leda till plastisk deformation varken på nØllan eller farkosterna på grund av skjuvning.

#Bil.igt #Pitstopp #Nav


Onsdag 19 Augusti

Nu är Plahn definitivt övertygande om att nØllan är bäst. Trots vädret har nØllan visats sig göra än bättre än igår och aldrig har Plahn sett så fantasktiskt hantverk med så knappa tillgångar. Aldrig har Plahn varit på en så rolig pub.
Imorgon får nØllan återigen vissa sin otroliga kunskaper att skapa; då lådbilar ska födas med hjälp av nØllans kreativa sinnen.

#Häst #Båt #Rocky #5av5tosters #Titanic


Tisdag 18 Augusti

ÅÅååhh! nØllan är oslagbara när det kommer till att bygga felfria båtar och att gyckla. Fantastiska prestationer då Plahn verkligen inte har något att invända; roligare gyckel och snyggare båter går inte att göra. FANTASTISKT. Vi har också observerat att nØllan införskaffat sina första tygmärken, härligt, det är precis som pokemon, desto fler desto bättre! Ett yperligt tillfälle att införskaffa flera är under nØllepubrundan där nØllan minglar på andra sektionslokaler. Närmare i tiden är dock imoron då alla kommer utvilade och glada för att återigen överaska oss om hur duktiga de är!

#Överlycklig #Extas #nØllanÄrKononers #NiÄrBäst #FantastisktArbete


Måndag 17 Augusti

Hej och välkommen till plahnbloggen!

Vi har träffat nØllan för första gången!
nØllan är otroligt trevliga och det värmer våra hjärtan att så många egenhanda hittat till Sveriges huvudstad. Innan vi fick träffa de små liven kändes det som om magarna var fyllda med fjärilar eller som man druckit för mycket colazingo, men när man såg de leende ansikten kunde man påminna sig om varför man tog examen från galaxhjälteakademin på plahneten.

Dagen fortlöpte perfekt och nØllegrupperna har redan löst uppgifter tillsammans under ugglevikskampen där alla grupperna var kanonduktiga och inte ens en enda person bröt benet, bra jobbat! Allt var som i en saga och till och med vädret var på våran sida då Stockholm bjöd på underbar väderlek. Vi i Plahn ser verkligen fram emot morgondagen då nØllan får klappa KTHs vakthundar. Hoppas ingen blir biten.

#förväntansfull #spänd #glad #välkomna!