Arma

Arbetsmarknadsansvarig Conny Yu


arma@t.kth.se

Mitt namn är Conny, av modell T-19 och det är jag som är arbetsmarknadsansvarig ARMA på Flygsektionen.

Som ARMA så är jag en del av sektionens styre och jag leder Flygsektionens arbetsmarknadsenhet, FARMEN. 

Kort och gott är det vi som sköter sektionens huvudsakliga kontakt med näringslivet och ordnar olika samarbeten med företag. Sådana samarbeten kan vara lunchföreläsningar, företagsmingel, studiebesök eller annat event med syfte att visa studenterna vilken marknad som finns efter examen. 

Det bästa med posten är såklart arbetet med FARMEN! Att både få vara en del av Styret, och ha en egen undergrupp att ansvara över är oerhört givande. Speciellt när undergruppens arbete handlar om att ordna intressanta och spännande event med olika företag. Vi får en fantastisk insikt i näringslivet och kan knyta massa kontakter, samtidigt som vi också har roligt på vägen. 

Under året så hoppas jag såklart att vi på FARMEN lyckats ordna massa företagsevent och kunna inspirera våra studenter med möjligheterna efter studierna. Det här är också därför jag engagerar mig i Flygsektionen, dels så är det väldig utvecklande arbete, men jag får också möjligheten och göra skillnad för både Flygsektionen och studenternas studieliv. Som student så är Flygsektionen också den bästa gemenskapen man kan önska sig, vi har allt och du behöver aldrig känna dig ensam!

Följ oss gärna på instagram @farmenflyg! Har du några frågor så tveka inte att höra av dig!

Hoppas vi syns på kommande FARMEN-event!

FARMEN

FARMENS logga

FARMEN sociala medier

FARMENS nyhetsbrev

Vill du få alla nyheter direkt till din mailinkorg? Klart att du vill det! Fyll i formuläret du hittar här så kommer du få alla uppdateringar om spännande event, lunchföreläsningar och mycket mer!