Hexmästare

Hexmästare Viggo Hamberg


hexmastare@t.kth.se

Hexmästare är ansvarig för evenemang på sektionen utöver den reguljära barverksamheten. Detta inkluderar gasquer (sittningar) men även andra evenemang, som baler och annat roligt. Utöver det egna arbetet med att se till att det inte finns en brist på Qul på Flyg så har även hexmästaren en undergrupp där varje medlem har ett stort ansvar för egna större evenemang. Undergruppen består bland annat av:

BalSam – Balsam ansvarar för att organisera Flygsektionens bal. För de som inte vet vad som skiljer en Bal från en vanlig Gasque så är den stora skillnaden finheten. Baler är lite som i Askungen, en fin tillställning med finare mat och finast kläder av alla sittningar. Detta stora arbete brukar BalSam inte göra ensam utan görs i samarbete med dennes egna undergrupp Schampoo samt med vägledning av Hexmästaren.

Kute – Kutes syfte är att se till att Flygsektionens medlemmar aldrig törstar efter sill. Mer praktiskt vad detta innebär är att Kute arrangerar de sillisar som sker under året. Antalet sillisar som sker varierar men några är återkommande varje år och utöver dessa så har Kute fritt fram att förse sektionen med sill! (för de som är ”out of the loop” så är en sillis en sittning där det äts sill)

Ingela ”Pling” Forsman och Christer Björkman – Pling och Christer ansvarar för att arrangera sektionens i särklass mest musikaliska evenemang, Flygsektionens Inrikes SångarTäfvlan, även känd som IST. IST är Flygsektionens egna musiktävling där sektionsmedlemmar framför originell musik för sektionen att njuta av och precis som i SVTs egna lilla musiktävling så får vinnaren en tjusig vandringstrofé samt äran att kunna kalla sig för vinnare av IST!

Hexmästeriet

Vårbalen 2022

Håll koll på när eventen äger rum

IST på Facebook

Länk till IST

Kommande event kan du hitta i eventkalendern här på hemsidan

Loggan för IST