För att inte bli skrämd av alla nya intryck under de första veckorna på KTH, håller Flygsektionen en mottagning för de nya studenter på Farkostteknikprogrammet. Mottagningen håller på i 5 veckor där nØllan, de nya studenterna, blir omhändertagna av äldre flygare som kallas Phaddrar. 
De kommer att visa er runt på campus och lära er allt de kan så att ni har den bästa möjligheten att ha superkul de närmaste åren! Dessa 5 veckor är planerade och arrangerade av de studenterna som ni kommer att träffa på T-Centralen kommande år och är ett projekt som jobbats på sedan den förra mottagningen tog slut. Med andra ord så är det superkul och är inget man vill missa!
Blanda dock inte ihop denna mottagning med det ökända konceptet nollning för det är det inte. Nollning går ut på att förnedra och trycka ner medan vår mottagning går ut på att lära känna sin nya kompiskrets, särskilt för dem som bytt stad, lära känna sin utbildning och självklart ha kul tillsammans.
Vi vill visa alla nyantagna den kärlek och gemenskap som Flygsektionen har och välkomna dig in i den familj du kommer vara en del av de närmsta 5 åren!

Phaddrar i spänd väntan på framflygande lådbilar.

Efter antagningsbeskedet trillat in, och du tackat ja till detta, kommer du att få hem nØllephlügbladet veckan innan skolstart. I detta blad kommer du få all den information som gäller för mottagningen och är en bra idé att spara. Ifall du av någon anledning inte får hem detta blad kan du höra av dig till vår Ordförande som kommer att hjälpa dig så att du inte missar någon information.

Phaddrar som har kul (Men inte roligare än nØllan)!

Man verkar alltid kunna se några gamlingar på scenen, mest för att de aldrig vill gå ner därifrån.

Mottagningen inleds med 2 intensivveckor i mitten av augusti efter att man varit på en tradionsenlig cermoni i stadshuset. Denna cermoni hålls av KTH och inte av Flygsektionen. Den här cermonin är en väldigt stor händelse i din kommande karriär som teknolog. Få teknologer får inte komma in i stadshuset på likande sätt  innan de tar sin examen och får ta emot sin ingenjörring. Du bör därför inte missa denna chans! Dagen efter börjar mottagningen på riktigt!

Hoppas vi ses där!