Lokal

Lokalansvarig Linus Thunholm


lokal@t.kth.se

Det är lokalansvarig som ser efter vår kära lokal så att vi kan vara där och trivas både under och efter skoltid. Det är även mig man kontaktar om man är sugen på att boka lokalen för något evenemang. Då TC är en rätt stor lokal så kan man ju inte ha koll på allt själv och det är där mitt kära Qurlinglandslag kommer in i bilden. Det är vi som drar i storstädningarna och ser till att det är städat och snyggt på pluggytorna. Om du känner att du vill vara med och pyssla om vårt TC så är det alltid fritt fram att komma och hjälpa till när det är dags för nästa träff med oss! I Lokalgruppen har vi även flygsektionens egen ljudtekniker URMAS. Det är personen som ansvarar för ljud och ljus i lokalen och hjälper till när det är pub eller andra evenemang. Som URMAS får man även möjligheten att pilla på KTHs största baslåda som vi stolt har hängandes i taket. Sist men inte minst i Lokalgruppen har vi Konservatorn som ansvarar för att allt bling i lokalen blänker som det ska. Om ni ser någon flygare som går runt med medaljer på fracken så är det även Konservatorn som fixat fram dessa. Att vara med i Lokalgruppen är ett superbra första steg in i sektionslivet. Man lär känna en massa personer och man får vara med och ta hand om det som binder så många av oss samman, T-centralen (utan tåg).

T-Centralen

TC under ett sektionsmöte

Vad gör vi på TC?

  • Vi pluggar, såklart!
  • Värmer vår lunch i någon av mikrovågsugnarna
  • Går på pubar och gasquer
  • Har möten och engagerar oss i sektionen
  • Går på JML-fika, deltar på event med representanter från arbetslivet, är med på roliga temakvällar och mycket annat spännande
  • Sist men inte minst, umgås med andra Flygare!

Vad händer framöver?

TC är en underbar och populär plats! Under vardagarna är lokalen öppen för alla programstudenter fram tills 17. Under övriga tider är lokalen bokningsbar för alla sektionsmedlemmar.

Länk till T-centralens kalender

Kalender T-Centralen

Vill du läsa mer om hur man arrangerar event på TC och vilka kommande event du har ett se fram emot?