Verktyg

Resurser för lokal, ekonomi och möten


Här kan du som medlem hitta information om hur man bokar T-Centralen, få hjälp att skriva motioner, fylla i verifikat och annat nyttigt.

Fylla i verifikat

Har du lagt ut pengar för sektionens räkning? Då ska du fylla i ett verifikat för att få tillbaka pengarna! Det du behöver göra då beror på om du använt ett sektionskort eller ditt privata kort, samt om du har fått ett papperskvitto eller ett digitalt kvitto. Ungefär samma instruktioner för hur man fyller i verifikatet finns i dem olika verifikaten! Finns det några frågor kring detta kan du maila cash@t.kth.se.

Maila Cash

cash@t.kth.se

Sektionskortet

Om du använt sektionskortet ska du använda det verifikatet som heter ”Myntverifikat”.

Länk till Myntverifikat

Myntverifikat

Privat kort, papperskvitto

Har du använt ditt privata kort och fått ett papperskvitto behöver du ta dig till TC och i styrelserummet hittar du det pappersverifikat du ska fylla i. Fyll i det och lämna i filfacket ”Ifyllda verifikat” i hyllan hos antingen Cash, KBM eller EKO, beroende på vad du har köpt.

Privat kort, digitalt kvitto

Har du använt ditt privata kort och fått ett digitalt kvitto på t.ex. Kivra använder du det verifikat som heter ”Digitalt kvitto”. Detta fyller du i på datorn, välj sedan ”Skriv ut” och ”Skriv ut som PDF”, detta steg är mycket viktigt. Sedan mailar du den filen, beroende på vad du har köpt, till Cash, KBM eller EKO via mejladresserna längst ned på verifikatet.

Länk till Digitalt kvitto

Digitalt kvitto

Arrangera event på TC

Vill du arrangera ett event på T-Centralen? Superkul, så här ska du göra!

Kontakta lokalansvarig

För att boka lokalen mailar du Lokalansvarig och anger tid och datum för när du vill boka TC. Tänk på att kolla i kalendern för TC att lokalen inte redan är bokad! OBS, på vardagar ska det vara studiero fram till klockan 17:00 på TC och det går därför inte att boka lokalen innan det klockslaget.

Maila Lokalansvarig

lokal@t.kth.se

Länk till T-centralens kalender

Kalender T-Centralen

Servera alkohol?

På T-Centralen finns campus bästa bar, Arquen! Vill du servera alkohol på ditt event? Då ska du kontakta Klubbmästarna. Det är viktigt att göra det i god tid, då alkohol kräver att man skickar en festanmälan till KTH och det finns en handläggningstid man måste ta hänsyn till. För att få servera alkohol måste minst två personer som bemannar baren ha gått Fest-utbildningen KTH håller i och minst en person måste ha gått STAD-utbildningen. Alla festanmälningar som inkluderar alkohol görs enbart av klubbmästarna, KBM.

Maila Klubbmästarna

kbm@t.kth.se

Fler än 50 personer?

Kommer det vara fler än 50 personer på ditt event? Då måste man göra en festanmälan. Festanmälan måste göras i god tid och kräver att minst två personer som arrangerar eventet har gått Fest-utbildningen KTH ger. Är du osäker på hur du gör kan du be KBM eller Hexmästaren om hjälp (rekommenderas). I början av eventet ska även en brandsäkerhetsblankett fyllas i. Dessa finns alltid tillgängliga i Arquen. Har du fler funderingar kring att ordna event kan Hex hjälpa dig!

Maila Hexmästaren

hex@t.kth.se

Blanketter för studenter (både för event och studierelaterat)

Länk till KTHs blankettarkiv

Vill du att ditt event ska visas på hemsidan?

För att ditt event ska dyka upp i kalendern på hemsidan måste du maila sektionens Webmaster. Inkludera namn på eventet, tid, datum, beskrivning av eventet och eventuellt biljettpris samt all övrig information du vill förmedla. Är det ett event som kräver anmälan? Skicka en länk till det inlägget i t.ex. KUL MED FLYG där formuläret har delats.

Maila Webmaster

webmaster@t.kth.se

Skriva motion

Är nästa sektionsmöte snart här och har du ett grymt förslag men är osäker på hur du ska skriva en motion lika förträfflig som din idé? Då har du hittat helt rätt! Här kan du nämligen hitta en mall för motioner!