SNO

Studienämndsordförande Kalle Flintberg


sno@t.kth.se

HEJ, nuvarande och framtida flygare! Jag heter Kalle Flintberg, T-21, och sitter som SNO, Studienämndsordförande.
Som SNO ska jag, tillsammans med Studienämnden, se till att dina studier som farkostsstudent är så bra och kvalitativa som möjligt. Att sitta som SNO i Flygsektionen är alltså en stor och spännande post. Som SNO får man en nära relation till den programansvarige från administrationen på KTH, varannan tisdag äter vi lunch ihop och pratar om både det ena och det andra. Vilka föreläsare som har den bästa strukturen på föreläsningarna, håller kurserna måttet och vad framtidens farkostteknikprogram ska vara. Att vara studenternas yttersta länk till programledningen är ett ansvar SNO stolt måste bära!

Låter det spännande? SJÄLVKLART! Att vara SNO är bara en av många roliga roller man kan anta inom sitt sektionsengagemang. Under studietiden på KTH är det i mångt och mycket sektionerna som arrangerar de flesta studentaktiviteterna. Sektionsengagemanget blir ett roligt och givande sätt att ge tillbaka lite av allt det fina Flygsektionen ger oss sektionsmedlemmar!
Tveka inte att höra av dig med ev. frågor till sno@t.kth.se
SNO out!

Studentinflytande på KTH

På KTH finns det många som jobbar för att alla studenter ska ha det så bra som möjligt och få en fantastisk utbildning. Tekniska högskolans studentkår THS, som Flygsektionen är en del av, arbetar kontinuerligt med att lyfta studenternas åsikter och främja studentinflytandet.

Vill du läsa mer om vad THS gör i utbildningsfrågor?

Länk till kårens hemsida

Vad läser man för kurser?

THS