Företag

Arbetsmarknad och samarbeten

Som student på Farkostteknikprogrammet får man kunskaper som gör en redo att ta sig an alla möjliga tänkbara utmaningar. På Flygsektionen har vi många medlemmar som engagerar sig för att skapa tillfällen där sektionens studenter får träffa företag och skapa kontakter inför framtiden. Farkostteknikprogrammet är en mångfacetterad utbildning som täcker ett brett antal områden och tidigare studenter går att hitta i flera olika branscher.

FARMEN


Flygsektionens arbetsmarknadsenhet FARMEN verkar för att skapa kopplingar mellan studenter och arbetslivet under studietiden genom att anordna event, föreläsningar, m.m. Arbetet leds av ARMA och FARMEN har en egen hemsida med mer information.

TAKEOFF


TAKEOFF är Flygsektionens arbetsmarknadssdag som anordnas en gång per år. Eventet är ett perfekt tillfälle för företag och studenter att mötas och ända sedan sin start 2019 fortsätter TAKEOFF att växa för varje år, genom att inkludera fler företag och locka fler besökare, även från andra program.

TAKEOFFs hemsida

Länk till hemsidan

TAKEOFF på instagram

Länk till instagram

Vill ditt företag samarbeta med Flygsektionen?


Flygsektionen letar alltid efter nya samarbetspartners. Vill du veta mer? Här finns kontaktuppgifter till våra ansvariga medlemmar. För frågor/intresse gällande FARMEN kontaktas Arbetsmarknadsansvarig och för TAKEOFF kontaktas projektledarna. Ytterligare information om FARMEN och TAKEOFF finns i deras respektive kanaler ovan.

Arbetsmarknadsansvarig, Conny Yu

arma@t.kth.se

Projektledare för TAKEOFF, Marcus Randleff och Martin Johansson

takeoff@t.kth.se