INFO

Informatör Anton Cederborg


info@t.kth.se

Hej! Jag är Anton Cederborg, jag är T-22 och sektionens Informatör.

På flygsektionen har informatören ansvar för alla sociala medier som rör sektionen samt huvudansvar för informationen som ska spridas till sektionen. I jämförelse med andra poster i sektionens styre så är informatörens arbetsbörda hyfsat låg. 

Jag tycker det bästa med att vara informatör är att man får en inblick i hur vår fantastiska sektion faktiskt fungerar och drivs. Sen tycker jag att ansvaret som kommer med en roll i Styret också är roligt. Som informatör för 2023 så ser jag mest fram emot att se hur alla nya elever kommer uppleva tillgängligheten av information om event och liknande i jämförelse med hur vi nuvarande flygare upplevde det när vi började.

Flygsektionen för mig är som en extra familj på campus. Vi tar hand om varandra och framförallt har vi väldigt kul tillsammans. Sektionsengagemang kan kännas tungt men det är absolut värt det. Förutom att Flygsektionen gör en massa roliga saker tillsammans så är sektionsengagemang ett superbra sätt att ge tillbaka till sektionen för att se till så att framtida elever kan ha det lika roligt som du haft det. 

Flygsektionens informationskanaler

Flygsektionen finns på många olika ställen online, många grupper inom sektionen har sina egna flöden och hemsidor. För information som gäller sektionen som helhet används primärt Instagram och Facebook. Utöver hemsidan du är inne på just nu, förstås!

Bild som lagts upp på Instagram från den årliga Åregasquen
Följ sektionen på Facebook för att inte missa viktig information om t.ex. sektionsmöten